More

  Se fac înscrieri la Clubul Copiilor din Pașcani pentru anul scolar 2020-2021

  Începând de marți, 30 iunie, s-a dat startul înscrierilor la Clubul Copiilor din Pașcani pentru anul scolar 2020-2021.  Oferta educațională  cuprinde 11 cercuri: Muzica Ușoară, Canto clasic și popular, Chimie, Informatică, Karting, Pictură, Șah, Tenis de Masă, Floricultura, Teatru, Coregrafie.

  Activități educative se vor desfășura și la cele doua filiale ale Clubului Copiilor, de la Hălăucești și Ruginoasa:
  Filiala Hălăucești: Gimnastică ritmică, Fotocineclub, Șah, Sanitarii Pricepuți
  Filiala Ruginoasa: Tapiserie – Țesătorie și Dansuri populare

  Înscrierile se fac online, în baza unei cereri care poate fi completata de părinții sau tutorii legali ai copiilor, la care se anexează o copie după certificatul de naștere. Formularele le găsiți pe site-ul clubului copiilor www.clubulcopiilorpascani.ro sau la sediul instituției din Pașcani, Strada Vasile Alecsandri, nr. 12.

  Menționam că și elevii care au participat în anii anteriori la activități trebuie reinscrisi in noul an.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul are un nou primar. Marius Pintilie a castigat la o diferenta de cateva sute de voturi

  Municipiul Pascani are un nou primar. Alegerile locale din 27 septembrie au fost castigate de Marius Pintilie, candidatul PNL, conform datelor provizorii. Pe locul...

  Incident electoral la Blăgeşti, cu un buletin de vot pentru Consiliul Judeţean Iaşi. PIntilie incerca să manipuleze populaţia!

    Incident electoral la o secţie de votare din suburbia Blăgeşti. După ce a votat, o persoană ar fi ieşit afară cu unul dintre cele...