5.3 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Se fac din nou internări la Spital CF Pașcani cu pacienți pozitiv COVID. Cinci persoane au ajuns în grija medicilor

Se fac din nou internări la Spital CF Pașcani cu pacienți pozitiv COVID. Cinci persoane au ajuns în grija medicilor, incepand de luni, 6 septembrie. Conducerea unitatii medicale a postat pe site un comunicat de presa in acest sens. 

In contextul cresterii numarului de cazuri diagnosticate cu Covid 19 si ulterior spitalizate, sub coordonarea DSP Iasi, Spitalul General CF Pascani s-a implicat activ in pregatirea pentru eventuala necesitate de a prelua din nou pacienti diagnosticati cu Covid 19. In prezent, in sectiile spitalului sunt internati 5 pacienti diagnosticati cu Covid 19.

Dintre acestia 3 pacienti au fost transferati ieri de la Institutul Regional de Oncologie Iasi – sectia ingrijiri paleative si alti 2 pacienti au fost transferati in cursul zilei de astazi de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani.

Cu sprijinul medicului epidemiolog am organizat circuitele in asa fel incat sa putem asigura in continuare servicii de spitalizare continua si spitalizare de zi pacientilor cu patologii din sfera Medicina Interna, Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, Chirurgie Generala” informeaza Spitalul CF Pascani.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow