14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Se deschide prima galerie comerciala din Pascani. 30 noiembrie – Deichmann, Takko, Pepco, Flanco si TXM, pe strada Moldovei

Municipiul Pascani intra in randul oraselor de mici dimensiuni. Peste cateva zile, pascanenii si nu numai, isi vor putea face cumparaturile in lantul de magazine ce se vor deschide pe strada Moldovei, la intrarea in localitate. Retailerii anunta reduceri semnificative, iar unii dintre ei pregatesc chiar un spectacol folclori si picturi pe fata pentru copii.

 

 

Joi, de Sfantul Andrei, cinci magazine mari isi vor deschide portile in Pascani, pe strada Moldovei, langa Kaufland. In mall-ul de mici dimensiuni, puteti face cumparaturi de la Deichmann, Takko, Pepco, Flanco si TXM, retaileri din Germania, Polonia si Romania. 

 

TXM va asteapta cu haine la moda si produse pentru casa precum  si cu un spectacol de muzica populara, surprize pentru copii si reduceri semnificative.

 

Sursa Facebook

 

Toate magazinele se vor deschide dimineata de la ora 9:00, iar programul de lucru variaza in functie de fiecare retailer.

 

Sursa Flanco.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow