More

  Se deschide patinoarul, la Iași

  Array
  Din acest week-end, cei care indragesc sportul pe gheata sunt asteptati la Palas, unde se va deschide patinoarul. Sesiunile de patinaj pe Palas Ice vor incepe duminica, 29 noiembrie 2015, de la ora 10.00, si vor continua in fiecare zi a sezonului rece.
  Copiii vor avea propriul patinoar in ansamblul Palas, care se va deschide pe 4 decembrie. Orarul de functionare al Palas Ice va fi de luni pana vineri, in intervalul orar 12.00 – 22.00, iar sambata si duminica, intre orele 10.00 – 23.30.
  Pentru o ora si jumatate de miscare pe gheata, tariful este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti. Persoanele care nu detin patine, le pot inchiria de la Palas Ice pentru 10 lei.
  Palas Ice are o suprafata de 1.200 mp si poate gazdui pana la 300 de persoane. Patinoarul beneficiaza de tehnologie performanta de racire si mentinere a ghetii, fiind functional pana la o temperatura de maximum 12 grade Celsius.
  Cel de-al doilea patinoar din Palas este dedicat exclusiv copiilor si va fi deschis vineri, 4 decembrie. Palas Ice Junior este pozitionat in parc, langa restaurantul Chef Galerie, si va functiona zilnic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Impozite locale 2021: Ce trebuie să știe persoanele fizice, în acest an, despre dările pentru clădiri, terenuri și mașini

  Cei care erau proprietari pe mijloace de transport, clădiri sau terenuri la sfârșitul lui 2020 trebuie să plătească în acest an impozit pentru fiecare...

  Polonia interzice aproape în totalitate avortul. Decizia justiției a intrat în vigoare

  Polonia interzice aproape în totalitate avortul, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii Tribunalului. Potrivit guvernului polonez, decizia va intra în vigoare imediat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp