10.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021

Se depun dosarele pentru tichetele cadou, la Pașcani

Dacă aveți venituri de până în 520 de lei pe membru de familie sunteți așteptați la sediul Primăriei din Pașcani pentru a depune dosarul care să ateste situația financiară și astfel să fiți unul dintre beneficiarii tichetelor sociale pentru sărbătorile de iarnă. În cea mai recentă ședință de Consiliu Local, aleșii au votat proiectul de hotărâre ce atestă că în acest an se vor acorda 1.500 de tichete cu o valoare de o sută de lei fiecare.

De astăzi s-a dat startul la primriea dosarelor care să ateste că aveți venituri mici în familie pentru a beneficia de un tichet pentru cumpărăturile de Crăciun. În numai câteva ore câteva zeci de pășcăneni au depus deja actele necesare, urmând ca acestea să fie verificate de angajații primăriei. La fel ca anii din urmă, se acordă 1.500 de tichete cu valoare de o sută de lei fiecare.

Beneficiarii trebuie să fie persoane a căror venit să nu depășească 520 de lei pentru fiecare membru din familie. Ca dosarul să fie aprobat, el trebuie să conțină mai multe documente doveditoare a veniturilor și a familiei. Așadar nu trebuie să lipsească în original și copie actele de identitate, de la certificatul de naștere până la căsătorie, divorț, deces – unde este cazul, dar și adeverințele de venituri – salariu, cupon de pensie, șomaj, alocație – după caz. Cererea tip se ridică de la Ghiseul Unic din cadrul Primăriei Pașcani.

Tichetele sociale pot fi valorificate în orice magazin care primeşte astfel de instrumente de plată, pentru cumpărarea de alimente. 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI