13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Se depun dosarele pentru tichetele cadou, la Pașcani

Dacă aveți venituri de până în 520 de lei pe membru de familie sunteți așteptați la sediul Primăriei din Pașcani pentru a depune dosarul care să ateste situația financiară și astfel să fiți unul dintre beneficiarii tichetelor sociale pentru sărbătorile de iarnă. În cea mai recentă ședință de Consiliu Local, aleșii au votat proiectul de hotărâre ce atestă că în acest an se vor acorda 1.500 de tichete cu o valoare de o sută de lei fiecare.

De astăzi s-a dat startul la primriea dosarelor care să ateste că aveți venituri mici în familie pentru a beneficia de un tichet pentru cumpărăturile de Crăciun. În numai câteva ore câteva zeci de pășcăneni au depus deja actele necesare, urmând ca acestea să fie verificate de angajații primăriei. La fel ca anii din urmă, se acordă 1.500 de tichete cu valoare de o sută de lei fiecare.

Beneficiarii trebuie să fie persoane a căror venit să nu depășească 520 de lei pentru fiecare membru din familie. Ca dosarul să fie aprobat, el trebuie să conțină mai multe documente doveditoare a veniturilor și a familiei. Așadar nu trebuie să lipsească în original și copie actele de identitate, de la certificatul de naștere până la căsătorie, divorț, deces – unde este cazul, dar și adeverințele de venituri – salariu, cupon de pensie, șomaj, alocație – după caz. Cererea tip se ridică de la Ghiseul Unic din cadrul Primăriei Pașcani.

Tichetele sociale pot fi valorificate în orice magazin care primeşte astfel de instrumente de plată, pentru cumpărarea de alimente. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow