25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Se dau tichetele sociale, la Pașcani

Fostul sediu al Primăriei a fost luat cu asalt dis de dimineață de către beneficiarii tichetelor sociale. Din toate suburbiile au venit pentru a intra în posesia taloanelor în valoare de 100 lei. Nevoia mare de bani și de a cumpăra de-ale gurii a făcut ca numai într-o oră să fie date peste o sută de tichete.

Cu câteva zile înainte de termenul anunțat initial de adiministrația locală au început să fie date tichetele sociale de Paști. Cu o valoare de o sută de lei, peste o mie de pășcăneni cu venituri de până în 550 lei pe membru de familie sunt beneficiari. O parte dintre ei s-au prezentat azi dimineață la sediul fostei Primăriei pentru a intra în posesia lor.

Programul de distribuție a tichetelor sociale este zilnic, în timpul programului de lucru, adică de la ora 8.00 până la 1.30. Beneficiarii trebuie să se prezinte cu actul de identitate, iar dacă sunt pe liste vor primi bonurile.

Menționăm că tichete primesc și familiile cu venituri mici din Târgu Frumos. Cele din Hîrlău nu primesc pentru că aleșii locali din PNL  nu au votat proiectul de hotărâre.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow