29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Se dau tichetele sociale, la Pașcani

creditprime.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
credius.ro
answear.ro

Ultimele știri

Fostul sediu al Primăriei a fost luat cu asalt dis de dimineață de către beneficiarii tichetelor sociale. Din toate suburbiile au venit pentru a intra în posesia taloanelor în valoare de 100 lei. Nevoia mare de bani și de a cumpăra de-ale gurii a făcut ca numai într-o oră să fie date peste o sută de tichete.

Cu câteva zile înainte de termenul anunțat initial de adiministrația locală au început să fie date tichetele sociale de Paști. Cu o valoare de o sută de lei, peste o mie de pășcăneni cu venituri de până în 550 lei pe membru de familie sunt beneficiari. O parte dintre ei s-au prezentat azi dimineață la sediul fostei Primăriei pentru a intra în posesia lor.

Programul de distribuție a tichetelor sociale este zilnic, în timpul programului de lucru, adică de la ora 8.00 până la 1.30. Beneficiarii trebuie să se prezinte cu actul de identitate, iar dacă sunt pe liste vor primi bonurile.

Menționăm că tichete primesc și familiile cu venituri mici din Târgu Frumos. Cele din Hîrlău nu primesc pentru că aleșii locali din PNL  nu au votat proiectul de hotărâre.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI