More

  Se dau bani pentru bisericile din Pașcani. În aceste zile se depun documentele

   

  Bisericile din Municipiu sunt așteptate să depună proiecte pentru finanțare nerambursabilă din partea administrației locale. Suma este de 300 mii lei, iar perioada de depunere a proiectelor a început deja, de astăzi. Dacă vreți să obțineți bani trebuie să vă grăbiți pentru că termenul este de 20 noiembrie.

  Administraţia locală din Paşcani pune la dispoziţia preoților 300.000 de lei, bani pentru finanţarea proiectelor. Dosarele pot fi depuse la secretariatul instituţiei până pe 20 noiembrie.  Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului în două exemplare (original şi copie) la Registratura Primăriei municipiului Paşcani, Strada Şefan cel Mare nr. 16. Finanţările nerambursabile se acordă conform H.C.L. nr. 168 din 31.10.2017, privind rectificarea Bugetului local de venituri si cheltuieli şi a Programului obiectivelor de investiţii, cu finanţare de la bugetul local şi alte surse de finanţare al Municipiului Paşcani pentru anul 2017.

  Pe site-ul instituţiei a fost publicat un anunţ privind deschiderea unei noi sesiuni de finanţare pentru culte. Tot acolo, doritorii pot găsi informații și despre procedura de selecție a proiectelor prevăzute în Ghidul de finanțare neramburabilă din fonduri publice ale Municipiului Pașcani.

  Evaluarea şi selecţia dosarelor depuse se vor efectua de către Comisia de analiză şi selecţie a proiectelor în perioada 21 – 23 noiembrie 2017. Soluţionarea contestaţiilor depuse se vor face de către Comisia de soluţionare a contestaţiilor, în condiţiile legii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet