8.9 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Se dau bani pentru bisericile din Pașcani. În aceste zile se depun documentele

 

Bisericile din Municipiu sunt așteptate să depună proiecte pentru finanțare nerambursabilă din partea administrației locale. Suma este de 300 mii lei, iar perioada de depunere a proiectelor a început deja, de astăzi. Dacă vreți să obțineți bani trebuie să vă grăbiți pentru că termenul este de 20 noiembrie.

Administraţia locală din Paşcani pune la dispoziţia preoților 300.000 de lei, bani pentru finanţarea proiectelor. Dosarele pot fi depuse la secretariatul instituţiei până pe 20 noiembrie.  Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului în două exemplare (original şi copie) la Registratura Primăriei municipiului Paşcani, Strada Şefan cel Mare nr. 16. Finanţările nerambursabile se acordă conform H.C.L. nr. 168 din 31.10.2017, privind rectificarea Bugetului local de venituri si cheltuieli şi a Programului obiectivelor de investiţii, cu finanţare de la bugetul local şi alte surse de finanţare al Municipiului Paşcani pentru anul 2017.

Pe site-ul instituţiei a fost publicat un anunţ privind deschiderea unei noi sesiuni de finanţare pentru culte. Tot acolo, doritorii pot găsi informații și despre procedura de selecție a proiectelor prevăzute în Ghidul de finanțare neramburabilă din fonduri publice ale Municipiului Pașcani.

Evaluarea şi selecţia dosarelor depuse se vor efectua de către Comisia de analiză şi selecţie a proiectelor în perioada 21 – 23 noiembrie 2017. Soluţionarea contestaţiilor depuse se vor face de către Comisia de soluţionare a contestaţiilor, în condiţiile legii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI