25.2 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Se circulă pe toate drumurile judeţene

Zăpada şi viscolul din ultimele zile au dat mari bătăi de cap reprezentanţilor Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor (DJADP) Iaşi. Timp de câteva ore, unele artere din judeţ au fost impracticabile. Începând de ieri dimineaţă, toate drumurile aflate în administrarea DJADP Iaşi sunt circulabile.

„Momentan se lucrează la lărgirea sectoarelor de drum care au fost acoperite cu zăpadă. Am avut situaţii în care înălţimea stratului de zăpadă a ajuns la circa 1,5 metri“, a declarat Daniel Minciună, directorul DJADP Iaşi.

Dumurile pe care au fost semnalate probleme în cursul zilei de sâmbătă au fost: Mirosloveşti-Paşcani, Sireţel-Slobozia-Scobinţi, Lespezi-Dumbrava-Vânători, Bohotin-Grozeşti, Heleşteni-Oboroceni-Kogălniceni, Gura Bădiliţei – Criveşti – Vânători, Blăgeşti-Todireşti. Ultima acţiune de deszăpezire s-a încheiat sâmbătă, în jurul orei 22.00.

Precipitaţii sub formă de ninsoare se anunţă şi pentru ziua de mâine. Cei de la DJADP Iaşi vor patrula şi astăzi şi mâine cu utilajele, pentru a menţine drumurile practicabile.

Continuare pe Flacara Iasului

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow