More

  Se circula bine pe drumurile din judet. 40 de utilaje actioneaza pentru dezapezire

  Array

  Conducatorii auto care au circulat astazi prin judet nu au avut probleme cu starea drumurilor. Utilajele au circulat pe toate tronsoanele inca de la primele ore ale diminetii iar pentru a mentine situatia sub control si soferii au fost atentionati sa circule cu prudenta.

  Nici un drum judetean nu a fost blocat in aceasta dimineata in imprejurimile oraselor Pascani, Targu Frumos si Harlau. 40 de utilaje au fost pe teren in tot judetul pentru a curata zapada pusa in ultimele ore pe carosabil.

  Chiar daca circulatia rutiera nu a fost blocata pe nici un tronson de drum astazi in judet, au fost drumuri pe care s-a circulat cu dificultate.
  Vorbim despre tronsoanele Pascani-Blagesti-Crivesti-Vanatori,Cotnari-Todiresti si Scobinti-Siretel, pe care utilajele au actionat in permanenta.

  Politistii roaga soferii sa parcheze astfel incat sa nu blocheze accesul utilajelor de deszapezire, sa isi echipeze masina corespunzator pentru iarna si sa se intereseze despre conditiile meteo cand pleaca la drum.

  Cei care vor sa vada unde se afla utilajele in orice moment pot intra pe site-ul Consiliului Judetean Iasi si sa acceseze sectiunea “Sistem GPS” din partea dreapta a paginii web.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI