Se cauta sefi pentru posturi de politie din apropierea oraselor Pascani, Targu Frumos si Hirlau

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi organizeaza in aceasta perioada mai multe concursuri pentru ocuparea functiilor de sef de post in mai multe comune din apropierea Pascaniului si oraselor Targu Frumos si Hirlau. Publicarea anunturilor a fost facuta pe site-ul institutiei la inceputul acestei luni, iar probele scrise si interviurile vor avea loc spre sfarsitul lunii august.

In zona municipiului, se cauta sefi din sursa interna pentru posturile din comuna Harmanesti, Siretel, Stolniceni-Prajescu si Todiresti.

Anunț – Concurs pentru ocuparea funcţiilor de şef post la Postul de Poliţie comunal Brăieşti, Postul de Poliţie comunal Costeşti, Postul de Poliţie comunal Ion Neculce și la Postul de Poliţie comunal Lungani din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, cu recrutare din sursă internă

Anunț – Concurs pentru ocuparea funcţiilor de şef post la Postul de Poliţie comunal Ceplenița, Postul de Poliţie comunal Scobinți – din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, cu recrutare din sursă internă.

Anunț – Concurs pentru ocuparea funcţiilor de şef post la Postul de Poliţie comunal Hălăuceşti, Postul de Poliţie comunal Hărmăneşti, Postul de Poliţie comunal Sireţel, Postul de Poliţie comunal Stolniceni Prăjescu, Postul de Poliţie comunal Todireşti – din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, cu recrutare din sursă internă.

Mentionam ca tot in luna august se va da concurs pentru ocuparea funcției de șef poliție municipiu III la Poliția municipiului Pașcani din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași.

 

 

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider