More

  Se caută pompieri! Au inceput recrutările pentru sesiunea 2013

  Array

  Incendiu ruginoasa pompieriS-a dat startul la inscrierile pentru meseria de pompier. Zilele acestea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iasi efectueaza recrutări pentru şcolile şi facultăţile Ministerului Apararii Nationale, pentru arma Pompieri – sesiunea 2013.

  Sunt cautati tineri curajosi, care iubesc pericolul si care respecta anumite conditii impuse cum ar fi inaltimea de minim 1,70 m la baieti si 1,65 la fete, sa fie apti din punct de vedere medical si psihic si sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 27 de ani.

  In total, sunt disponibile 160 de locuri pentru cei care isi doresc sa faca o cariera in M.A.I.

  Cele mai multe dintre acestea si anume 100 sunt la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”- Boldeşti, judeţul Prahova, unde patru dintre locuri sunt destinate in mod egal rromilor si celorlalte minoritati plus alte opt locuri pentru maistri militari auto.

  Urmeaza Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Facultatea de Pompieri – specialitatea „Instalaţii pentru construcţii” cu 35 de locuri.

  Nu in cele din urma si la Academia Tehnică Militară – București exista un număr de 7 locuri – bărbați şi femei, astfel: 2 locuri la specialitatea „blindate, automobile şi tractoare”, 2 locuri la specialitatea „construcții şi fortificații”,1 loc la specialitatea „transmisiuni” si 2 locuri la specialitatea „calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate națională”.

  Cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ superior MAI / MApN se primesc de către structurile de resurse umane până la data de 19 iunie 2013, iar fişele de înscriere pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 06 august 2013.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp