13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Se cauta o noua activitate pentru Prest Serv Apa. Propunerile membrilor CA respinse de primarie

Odata cu delegarea serviciului de apa si canalizare de la Prest Serv Apa (PSA) catre ApaVital Iasi, unitatea pascaneana a ramas fara obiect de activitate. Astfel ca la ora actuala au mai ramas angajati la PSA sapte salariati: doi directori, contabili, juristi si paznici. Acestia isi iau salariile din incasarile facute de la debitori.

Membrii Consiliului de Administratie cauta solutii pentru ca unitatea sa isi gaseasca o activitate profitabila. Ca urmare s-au facut si o serie de propuneri, insa au fost refuzate de catre cei din conducerea Primariei fara prea multe motivatii. S-a venit cu propunerea ca strandul municipal sa fie administrat de catre PSA si sa desfasoare activitati comerciale in incinta acestuia.

De asemenea s-a mai dorit ca Serviciul de Gospodarie Comunala din cadrul administratiei locale sa cada in administrarea acestora cat si Serviciul Sere si Spatii Verzi. Totodata s-a mai luat in calcul ca Serviciul de Salubritate sa fie comasat cu fosta societate de apa, insa toate aceste propuneri au fost respinse de catre cei din conducerea Primariei fara sa se stie motivele.

Continuarea pe bzi.ro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow