16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023
Array

Se caută meseriași. Vezi despre ce este vorba – DOC

Se caută meseriași. Vezi despre ce este vorba – DOC

 Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă trebuie să știți că oferta este una generoasă, fiind joburi disponibile în mai toate domeniile dar și pentru cei cu studii superioare. Astfel, numai în această perioadă puteți alege din cele aproape 1.200 locuri vacante în servicii, confecții, construcții, industrie, agricultură și asistență socială. Salariile pornesc de la minimul pe economie. Față de anii din urmă, acum, angajatorii au nevoie de meseriași în diverse domenii.

 1.164 locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă în județul Iași, prin intermediul Agenției pentru ocuparea forței de muncă. Dintre acestea, peste 120 sunt pentru Municipiul Pașcani, iar dacă aveți studii superioare sunt disponibile câteva zeci de joburi, cele mai multe pentru ingineri pe diferite domenii.

În această perioadă se caută și meseriașii .Mai multe firme din județ și chiar cele mari din Pașcani caută speciliști cum ar fi sudori, frezori, sculeri și tâmplari. Pentru informații privind locurile vacante trebuie să vă adresați la Agenția din Pașcani.

La nivelul județului Iași cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în servicii – de la comerț până la hoteluri și resturante sau asigurări și transport. De asemenea, topul este ocupat pe locul doi de domeniul construcții iar locul trei de cel din industrie.

Locuri de Munca Vacante 23.08-30.08.2017 by Dana Ursuleasa on Scribd

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow