More

  Se cauta inspectori vamali. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca aplicantii

  Array

  Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi organizeaza concurs pentru ocuparea a 36 de posturi in cadrul Directiei Regionale Vamale Iasi, aflata in subordinea DGRFP. Concursul se va desfasura pe doua etape. In data de 28 februarie se va desfasura proba scrisa, iar pe data de 5 martie, interviul pentru ocuparea functiilor publice de executie, temporar vacante in cadrul institutiei vamale.

  Cei interesati se pot angaja ca inspectori vamali, grad profesional si superior, fiind disponibile posturi in cadrul Birourilor Vamale din Neamt, Albita, Dornesti, Sculeni, Siret si Stanca-Costesti. In cadrul Biroului Vamal Albita sunt disponibile cele mai multe posturi libere, pentru 21 de persoane.

  Printre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca aplicantii, sunt cele referitoare la studii, vechime si cunostinte de operare pe calculator, nivel mediu. Astfel, candidatii trebuie sa aiba studii superioare, absolvite cu diploma de licenta, conditii minime de vechime in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei publice de executie temporar vacanta de inspector vamal clasa I, grad profesional superior 9 ani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI