17.3 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
17.3 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
Array

Se cauta inspectori vamali. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca aplicantii

Ultimele știri

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi organizeaza concurs pentru ocuparea a 36 de posturi in cadrul Directiei Regionale Vamale Iasi, aflata in subordinea DGRFP. Concursul se va desfasura pe doua etape. In data de 28 februarie se va desfasura proba scrisa, iar pe data de 5 martie, interviul pentru ocuparea functiilor publice de executie, temporar vacante in cadrul institutiei vamale.

Cei interesati se pot angaja ca inspectori vamali, grad profesional si superior, fiind disponibile posturi in cadrul Birourilor Vamale din Neamt, Albita, Dornesti, Sculeni, Siret si Stanca-Costesti. In cadrul Biroului Vamal Albita sunt disponibile cele mai multe posturi libere, pentru 21 de persoane.

Printre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca aplicantii, sunt cele referitoare la studii, vechime si cunostinte de operare pe calculator, nivel mediu. Astfel, candidatii trebuie sa aiba studii superioare, absolvite cu diploma de licenta, conditii minime de vechime in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei publice de executie temporar vacanta de inspector vamal clasa I, grad profesional superior 9 ani.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
17.3 ° C
20.1 °
13.9 °
84 %
1.7kmh
2 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
31 °
mie
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI