More

  Se cauta gospodar pentru curatenia orasului Targu Frumos

  Array

  targu_frumos_e583___posta__dl__1877_

  In sedinta de consiliu ce a avut loc in data de 25 februarie, unul din punctele ce s-au aflat pe ordinea de zi a fost cel privind constituirea comisiei de examinare, stabilirea datei si a conditiilor de participare in vederea ocuparii postului de director la SC Termoserv Salub SA. Din aceasta comisie vor face parte consilierul Tudorel Drobota si viceprimarul Alexa Anghelus.

  S-a ajuns la aceasta situatie din cauza faptului ca perioada de mandat pe postul de director a lui Costel Florea a expirat. Aceasta perioada a fost de 2 ani de zile, iar consilierii au decis sa caute un nou director.

  In acest sens in data de 15 aprilie 2013, in sala de sedinte a Primariei Targu Frumos va avea loc concursul pentru ocuparea postului de director al societatii. Concursul va cuprinde o proba scrisa si una practica, mai exact prezentarea unui proiect avand ca tema “Imbunatatirea activitatii si redresarea economico financiara a unei societati de salubritate” cat si un interviu.

  Candidatii trebuie sa depuna cererile la secretariatul Primariei Targu Frumos in termen de 10 zile lucratoare de la afisarea anuntului de concurs.

  Candidatii mai trebuie sa indeplineasca si o serie de conditii, sa fie absolvent de studii superioare cu diploma de licenta in domeniul tehnic, economic sau de management, cu o vechime in domeniu de minim 5 ani, sa detina cunostinte temeinice de calculator dar si cunoasterea unei limbi de circulatie internationala la nivel mediu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp