Apel umanitar pe retelele de socializare pentru victimele din accidentul rutier ce s-a petrecut in comuna Cornu Luncii, din judetul Suceava, cu microbuzul in care erau si pascaneni. Rudele victimele posteaza anunturi pentru cei care vor sa doneze sange, deoarece o parte din persoanele implicate vor trece prin interventii chirurgicale.

Va rog cine are posibilitatea sa meargă la centru de transfuzii Iași pentru a dona sânge pentru persoanele vătămate din accidentul de la Fălticeni. Ungureanu Răzvan (Iași), Mihai Pleșcan și Bucataru Vasile (Suceava). Va rog sa specificați pt cine donați. Mulțumim din suflet!!!” se arata intr-un mesaj postat pe Facebook.

Mai mult, o persoana din Pascani s-a oferit sa asigure transport gratuit donatorilor, pe ruta Pascani-Iasi, miercuri dimineata.

Haideti sa i ajutam!!persoanele care au avut accident la Falticeni cu microbuzul,au nevoie urgent de sange!Asigur transport gratuit PASCANI-IASI (tur-retur) pt miercuri dimineata!Rog mesaj in privat.SHARE!!!”  (postarea aici)

Mentionam ca accidentul a avut loc vineri dimineata, 8 februarie. Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, dupa ce microbuzul, in care se aflau si pascaneni, ar fi avut o explozie la o roata si a intrat intr-o autocisterna de pe contrasens.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider