24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Se caută culegători de zmeură! Vezi ce alte oferte mai sunt – DOC

Se caută culegători de zmeură! Vezi ce alte oferte mai sunt – DOC

Dacă sunteți în cautarea unui loc de muncă aveți acum ocazia să plecați în Portugalia la cules de zmeură. Sunt disponibile 300 locuri de muncă dintre care 280 culegători zmeură și 20 șefi de echipă. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 ianuarie. Dacă sunteți selectați, începeți munca din februarie. Salariul este de câteva sute de euro pe lună, iar cazarea este oferită de angajator conmtra suma de un euro pe zi.

Mai sunt câteva zile până la recrutarea cetățenilor care vor să lucreze la cules de zmeură, în Portugalia. Dosarele se depun în 9 zile iar selecția lor va avea loc în perioada 25 – 26 ianuarie 2017 la Târgoviște – județul Dâmboviţa, strada Tineretului nr.1 A în incinta Clubului Studenţilor, începând cu ora 09. 00.

Durata contractelor de muncă este aproximativ 2 luni, iar angajarea este estimată a fi în luna februarie/martie 2017 până în luna mai sau iunie 2017; Salariul de bază pentru culegători de zmeură: 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegători de zmeură cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare): 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru șefii de echipă: minim 691.71 euro/brut/lună – maxim 1227 euro/brut/lună.

Perioada de probă este de 15 zile timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia contractul, costul călătoriei de întoarcere la domiciliu fiind suportat de fiecare persoană în parte. Salariul lunar se plăteşte în ultima zi a fiecărei luni. Lucrătorul trebuie să deţină cel puţin 250 de euro pentru a fi în măsură să se întoarcă în ţara sa în caz de necesitate, precum şi pentru a-şi asigura mijloacele de supravieţuire în timpul primei luni.

Persoanele interesate din judeţul Iași, se vor adresa Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iași, telefon 0232254578, pentru a fi înregistrate în baza de date şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înregistrarea se realizează pe baza următoarelor documente:
– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iași);
– copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
– C.V model Europass în limba română;
– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

În această săptămână AJOFM a publicat lista locurilor de muncă în străinăate și sunt disponibile 824 de joburi, printre care în Malta, Italia, Germania, Slovacia, Danemarca. Se cauta șoferi de autobuz, asistenți medicali, electriciani, crescători animale, sudori, mecani etc.

Oferte Eures 11.01.2017 by Dana Ursuleasa on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow