15.8 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

Se caută căpșunari pentru Spania și Portugalia – DOC

- Advertisement -

Locuri de muncă prin intermediul Reţelei EURES pentru muncitori necalificaţi în agricultură la cules de căpşuni şi zmeură în Spania şi Portugalia.

EURES România dispune de 800 de posturi pentru muncitori necalificaţi în agricultură, la cules căpşuni în Spania şi 400 de posturi pentru muncitori necalificaţi care doresc să lucreze în Portugalia la cules de zmeură.

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au aptitudini fizice, capacitate de a munci, fără antecedente penale, cu experiență în agricultură (muncă în sere sau în agricultură), disponibilitate pentru muncă sezonieră, între 2 şi 3 luni.

Salariul oferit este de 40 euro brut/zi în Spania şi de la 505 euro brut/lună până la 1192 euro brut/lună în Portugalia.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Iaşi, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, strada Cucu, nr.1, telefon 0232254578, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte:
–    cererea tip (se completează la sediul agenţiei),
–    copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni),
–    adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „clinic sănătos/apt pentru muncă”.
–    cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni),
–    copie după actul de studii,
–    CV în limba română,
–    formular de înregistrare în limba română, transmis de firmele potugheze (se completează la sediul agenţiei).

Primirea dosarelor se face până la data de 20 decembrie 2015 pentru Portugalia şi 30 decembrie 2015 pentru Spania. Selecţia candidaţilor va avea loc în luna ianuarie 2016.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow