27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Se caută auditor, la Târgu-Frumos

- Advertisement -

Primaria Targu-Frumos cauta auditor. In cursul zilei de astazi, pe site-ul institutiei a fost publicat anuntul pentru concursul de recrutare, cu toate conditiile. Cei care vor sa candideze pentru aceasta functie, trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata, cu diploma de licenta si experienta cel putin un an.

Administratia locala din Targu-Frumos cauta auditor. Pe site-ul institutiei din oras a fost publicat anuntul privind organizarea concursului, ce va avea loc la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici din Bucuresti, pe 20 martie, la ora 10:00. Persoana care va verifica activitatea Primariei in raport cu regulamentele si legile in vigoare, trebuie sa aiba experienta in domeniu cel putin un an. De asemenea, sunt necesare studiile superioare de lunga durata, finalizate cu diploma de licenta.

Dosarele pentru concurs vor contine neaparat, copia actului de identitate si a diplomelor de studii, formular tipizat de inscriere, o adeverinta care sa ateste vechimea in munca, cazierul judiciar, adeverinta privind starea de sanatate si declaratie pe propria raspundere ca nu a desfasurat activitati de politie politica.

Mai multe detalii despre postul vacant si bibiografia concursului puteti vedea pe site-ul primariatgfrumos.ro, sectiunea Anunturi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow