18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Se asfalteaza drumul comunal Hirlau-Parcovaci

Se lucreaza de zori in Hirlau. Astazi, de dimineata, se turna covorul asfaltic pe drumul comunal 150 care leaga orasul de localitatea Parcovaci. Vor fi modernizati 5.6 km de drum, iar investitia, in valoare de 1,4 milioane de lei,  este asigurata de la bugetul local.

Ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat la inceputul lunii aprilie, iar constructorul sustine ca in cateva zile, drumul va fi complet modernizat. Apoi, vor urma marcajele rutiere. Primarul orasului, Radu Curca, se afla de dimineata pe teren pentru a verifica modul de executie a drumului.

 

Mentionam ca in aceasta perioada se afla in derulare inca o investitie, finantata prin Programul National de Dezvoltare Locala, ce prevede asfaltarea a sase strazi din Hirlau, amenajarea de trotuare, podete si rigole.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI