13.3 C
Paşcani
vineri, septembrie 24, 2021
Array

Se amână începerea asfaltarii în zona Vale. Licitația a fost contestată

Interesele financiare si posibil politice pentru o investitie de peste 120 de miliarde de lei vechi, blocheaza inceperea lucrarilor de modernizare a zonei Vale din Pascani. Cu doar cateva ore inainte de expirarea termenului limita, una din cele 4 societati participante, a contestat rezultatul licitatiei organizate de Primaria Pascani pentru reabilitarea Esplanadei, a scarilor mari si mici si asfaltarea a cca 4,8 km de strazi.

Contestatia a fost trimisa prin fax, la Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor, ieri in jurul orei 18.00 de societatea Geiger Transilvania in parteneriat cu SC Incon Iaşi, grup descalificat dupa prima etapa a licitatiei. Asta insemana ca, in loc sa inceapa asfaltarea strazilor Fantanele si Ceferistilor, Primaria Pascani mai are de asteptat cel putin inca 10 zile pana la solutionarea contestatiei. Daca firma care a facut reclamatie va avea castig de cauza, atunci va fi reluata etapa de evaluare tehnica si financiara a ofertelor, de aceasta data, doar pentru doua societati: cea castigatoare si cea contestatoare; procedurile urmand sa fie incheiate in maxim o luna de zile.

Mentionam ca grupul de firme format din societatile Echisam SRL Targu Frumos, Marvio SRL Pascani si Lincas SRL Pascani a castigat licitatia pentru suma de 12, 6 mil de lei, desi nu a avut cea mai mica oferta financiara.
La licitatie au mai participat firma Conest din Iasi si Asiri Internaţional din Bacau impreuna cu societatile Moldocar si Symetrica Iasi.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI