24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Se actualizează dosarele ANL. Ce trebuie să faci pentru a obţine o locuită de la stat

 

Dacă aveţi depusa o cerere pentru obţinerea unei locuinţe ANL trebuie să vă informaţi cu privire la actualizarea documentelor. Asta deoarece de la sfârşitul anului trecut au fost introduce noi criterii de evaluare iar unele documente, mai ales cele de venit, trebuie actualizate anual.
La Hârlău, Primăria a declanşat o campanie de informare privind actualizarea dosarelor ANL. Deocamdată sunt 35 de cereri dar se estimează că în câteva săptămâni vor fi mai multe. Solicitaţii au fost înştiinţaţi acasă ce acte trebuie să aducă iar in luna februarie locuitele disponibile vor fi redistribuire. Deocamdată sunt libere 7 garsoniere şi un apartament dar numărul lor ar putea fi mai mare deoarece sunt locatari care nu mai îndeplinesc condiţiile şi renunţă la ele.
Şi la Paşcani sunt cinci garsoniere ANL neocupate. Ele vor fi împărţite, până în luna martie susţine viceprimarul municipiului.
Până atunci trebuie actualizate grilele de evaluare conform noilor prevederi legale. În aşteptare sunt 35 de cereri iar verificarea dosarelor a fost făcută încă din primăvara anului trecut.
Menţionăm că şi Primăria Târgu Frumos va actualiza dosarele ANL pentru repartizarea locuinţelor libere. De asemenea la Paşcani se lucrează la stabilirea valorilor de vânzare a apartamentelor pentru cei care doresc să le achiziţioneze de la stat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow