More

  Scumpiri la gaze și școlile de soferi

  Array

  De astazi, pascanenii vor plati mai mult pentru facturile la gaz. Cea de-a treia scumpire de anul acesta este de 2.5 %. Totodata, scolile de soferi sunt mai scumpe cu pana la 30 % iar amenzile rutiere vor fi mai mari. Cu toate acestea, salariul minim pe economie a crescut de la 850 lei, la 900 lei.

  01 iulie aduce schimbari majore in buzunarele oamenilor. Chiar daca salariul minim a crescut, s-au scumpit gazele naturale si scolile de soferi.
  Persoanele fizice vor plati cu 2.5 % mai mult, iar companiile cu 1.5 % la facturile de gaz. Producatorii au anuntat deja ca aceste scumpiri vor duce automat la cresterea pretului pentru diferite alimente.

  Pe de cealalta parte, facturile la electricitate vor fi mai mici. Pretul va scadea cu 2.6 %, datorita reducerii taxei de cogenerare. ANRE a constatat ca nu toti banii stransi din aceasta contributie au fost investiti, motiv pentru care s-a decis aceasta schimbare.

  Si cei care calatoresc au mai multe beneficii de astazi la roaming si telefonie mobila. Autoritatea Nationala pentru Administrarea si Reglementarea in Comunicatii a decis sa reduca tarifele cu peste 50 % de procente.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Acțiune cu polițiștii și mascații la Târgu Frumos. Aproape 40 de amenzi, zeci de societăți și mașini controlate

  La data de 3 martie a.c., în intervalul orar 09.00 – 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos şi Secţiei nr. 7 Poliţie...

  Un tânăr din America își caută părinții la Pașcani. A fost abandonat într-o scară de bloc, la câteva zile de la naștere

  Un tanar nascut in urma cu 28 de ani la Pascani si abandonat in scara blocului G6, de pe strada Izvoarelor din municipiu, isi...

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp