10.1 C
Paşcani
luni, noiembrie 29, 2021

Sculpturi distruse, pe platoul din fața Primăriei Pașcani

Nemulțumiri în rândul reprezentanților administrației locale, după ce mai multe sculpturi de pe platoul de la Primăria Pașcani au fost distruse, iar un geam din fața primăriei a fost spart.

Administratorul public, Claudiu Bodoașcă a precizat în cadrul conferinței de presă de joi, 30 septembrie, că a fost făcută plângere la poliție, iar cazul va fi anchetat astfel încât făptașul sau persoanele care au comis fapta să fie depistate și trase la răspundere.

Tot el a mai adăugat că în zonă sunt camere de luat de vederi, ceea ce îi va ajuta pe polițiști să-i prindă mai repede pe vinovați.

O altă situație care a stârnit reacții în rândul reprezentanților primăriei a fost făcută publică de viceprimarul Cristian Rățoi, pe un site de socializare. Mai exact, din imaginile surprinse de acesta, se vede cum mai multe crizanteme care au fost plantate ieri, 29 septembrie în oraș, au dispărut în cursul aceleiași zile.

Precizăm că dacă astfel de cazuri vor continua să apară, reprezentanții primăriei anunță că nu vor ezita să ia măsuri, iar vinovații vor fi sancționați în consecință.

Referitor la cele 11 sculpturi în piatră amplasate pe platoul din Fața primăriei Pașcani, acestea sunt realizate de studenţii universităţilor de artă din Iaşi, Bucureşti şi Timişoara și au fost donate municipalității încă din anul 2017.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI