23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Scuipătorii de semințe scoși la măturat – VIDEO

Mâncatul seminţelor pe băncile din parcuri şi în faţa blocurilor este un obicei vechi în România. În unele oraşe, cei care sunt prinşi că aruncă cojile pe jos riscă amenzi usturătoare sau sunt puşi la treabă, aşa cum s-a întâmplat, recent și la Pașcani. Materialul video în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

Da. Vedeți bine. Cele trei femei mătură trotuarul după ce l-au umplut cu cojile de la semințe. E adevărat că nu de bună voie fac acet lucru, ci după ce, agenții de la Poliția Locala din Pașcani le-au surprins pe camerele de supraveghere că stăteau bine mersi și se relaxau.

Incidetul a avut loc ieri, în amiaza mare în zona Gării din Pașcani. După ce au măturat zona au fost și amendate cu 150 de lei, fiecare, conform HCL 30/2002.

Șeful Poliției Locale din Pașcani, Vasile Avasiloaei spune că a început o campanie pe acest subiect, iar cei care vând sau consumă semințe în locurile publice și în mijloacele de transport în comun vor fi amendați de până la 300 de lei.

În mai multe orașe din țară, polițiștii locali au amendat persoane care mânăncă semințe în locuri publice și fac mizerie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow