16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023
Array

Scudas Paşcani, la un târg internaţional de tehnologie

O societate din Paşcani se pregăteşte să participe, pentru a doua oară, la cel mai important târg european în domeniul prelucrării metalelor. Este vorba despre societatea Scudas Paşcani cumpărată în anul 2015 de Proinvest Group SRL Paşcani cu suma 1 milion de Euro fără TVA. De atunci au fost făcute investiţii importante iar unitatea a început să îşi consolideze şi să îşi diversifice activităţile de producţie.
Directorul societăţii, Iulian Pavaloiu – FOTO, spune că, de acesta data, Scudas va avea un portofoliu expoziţional mult mai bogat şi că se aşteaptă să aibă cel puţin 100 de contacte comerciale cu clienţii interesaţi. Vor fi expuse mai multe produse cu comanda numerică dar şi pentru deformarea şi perforarea la rece a metalelor, fabricate la Paşcani.
Târgul tehnologic de prelucrare a metalelor – EMO, va avea loc la Hannover ( Hanovra) în Germania, în perioada 18 – 23 septembrie 2017. La ediţia trecută au expus peste 2200 de firme din domeniul industriei şi s-au înregistrat peste 150 000 de vizitatori.

Fabrica SCUDAS a intrat în portofoliul Proinvest Group în aprilie 2015 și dezvoltă, produce și comercializează scule, dispozitive și accesorii pentru utilaje de prelucrare a metalului, cum ar fi universale de strung, cuțite și freze cu plăcuțe amovibile, mandrine, bacuri pentru strunguri carusel, poansoane, matrițe, cuțite ghilotină, etc. Fabrica, care produce scule din 1980, se află în plin proces de modernizare, retehnologizare și dezvoltare de produse noi, în cadrul unui proiect de investiții de 10 milioane de euro care se va derula până în 2020.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow