15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022

Scrisoare pentru apă. Locatarii de la bloc, îndemnaţi să se asocieze

- Advertisement -

Nu este de glumă cu noile prevederi legale privind furnizarea apei în condominii. Acolo unde nu sunt asociaţii de proprietari sau locatarii nu au individualizat consumul prin branşamente sau apometre vor fi închise robinetele din luna aprilie. Apa Vital a trimis fiecarui consumator câte o scrisoare în care atrage asupra acestei situaţii şi îi îndemână pe locatari să înfiinţeze asociaţii.
Totodată operatorul regional spune că oferă sprijin celor interesaţi pentru rezolvarea acestor probleme. Termenul limita este sfârşitul lunii martie a acestui an.
Totuşi acolo unde demersurile sunt începute furnizarea serviciilor de apă şi canalizare nu va fi întreruptă, spune comunicatorul ApaVital, Gheorghe Vlasie. Cele mai mari probleme vor fi acolo unde în momentul de fata citirea consumurilor şi plata se face prin intermediul reprezentanţilor de scară.
Menţionăm că, în prezent, la Paşcani funcţionează 75 de asociaţii de proprietari majoritatea înfiinţate în ultimii ani, cele mai multe pentru un bloc sau scara de bloc. Din cele 8846 de apartamente şi garsoniere doar 2959 sunt arondate unei asociaţii de proprietari.

Scrisoare Clienti Pascani Legea 196 2018 by orizontul pascani on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow