19.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Scrisoare deschisa primarului interimar al Iasului, din partea unei pascanence: Te rog sa ii ordoni lui Pantazi sa…

Mihai Chirica ,primar de Iasi , am o mare rugaminte la tine . In subordinea ta se afla primarul de Pascani Pantazie , stim toti asta . Durerea mea este urmatoarea: este un caz grav la Pascani , un om fara familie , fara ajutor , abia operat sta aruncat intr-un grajd , fara geamuri , fara usi . Bani nu are, mancare nu , medicamente i-am cumparat noi cei din familie . A fost operat la insistentele familiei mele , trebuia putin circ ca amaratu asta sa fie operat , caci dehhhh chirurgul Abdul nu prea face operatii fara sa ii pui milioanele in buzunar, te lasa sa mori in agonie .

Tinand cont ca primarul Pantazie este sub subordinea ta , te rog sa pui mana pe telefon si sa ii ordoni lui Pantazie sa acorde de urgenta bani din buget pt inchirierea unei garsoniere , altfel acest om va muri in iarna asta si va declar respobsabili pt moartea lui daca aceasta se va produce.

Stiu Chirica ca esti un om cu o gandire buna si ma astept sa ai si suflet. Te rog sa iei legatura cu mine sa salvam acest om de la moarte sigura . In caz ca rugamintea mea de a salva acest om nu va fi indeplinita de Pantazie voi merge personal curand cu televiziuni din Bucuresti , sa aratam cum sunt tratati cetatenii Pascaniului sub conducerea PSD .

Multumesc

Elena Valentina Musca  – Pascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow