1.9 C
Paşcani
miercuri, martie 29, 2023
Array

Scrisoare deschisă aleşilor degeaba

Doamnelor şi domnilor aleşi degeaba. Astăzi încă o bucată din târgul cu pretenţii de municipiu – Paşcani, a fost aruncat în mizerie, fără apă şi canalizare, dupa ce duşmanul poporului- Apa Vital, a inchis robientele. La fel s-a întâmplat şi ieri şi acum o lună, de nenumărate ori după ce aţi votat cu ochii închişi delegarea serviciilor, apoi anularea hotărârilor.
Locatarii, de la bloc, dacă va mai aduceţi aminte de ei, aşteaptă un răspuns CLAR de la dumneavoastră, un ajutor concret, nu doar vorbe.
Pentru că astăzi s-a consumat încă o repriză de înjurături, descărcări emoţionale şi întrebări fără răspuns, după care oamenii au plecat acasă mai dezamăgiţi decât au venit, vă solicit în mod public următoarele:

Alegerea în regim de urgenţă a liberalului Marius Pintilie, în funcţia de viceprimar. De vreme ce el susţine că are soluţii pentru rezolvarea crizei apei la Paşcani, prin înfiinţarea unui serviciu în cadrul Primăriei Legislativul local trebuie sprijinit să o facă. Dacă nu va reuşi să fie şi el demis.

Daţi un răspuns fără echivoc păşcănenilor dacă trebuie, sau nu, să îşi achite consumurile de apă din vara anului trecut şi până acum, în condiţiile în care nu au fost încheiate contracte de furnizare, şi cum anume să o facă;
Spuneţi-le locatarilor ce trebuie să facă în relaţia cu Apă Vital: dacă trebuie să încheie contractele sau cum să se apere dacă este vorba despre un abuz;

Clarificaţi fără echivoc, când se vor întoarce serviciile la Prest Serv Apă, dacă păşcănenii vor avea sau nu contracte individuale, fără branşamente individuale şi dacă preţurile la apă vor fi majorate sau nu.
Hotărâţi-vă dacă vreţi, într-adevăr, să renunţaţi definitiv la Apă Vital şi la investiţiile europene. Din declaraţiile publice se înţelege că acum jucaţi cum cer oamenii şi că mai devreme sau mai târziu vom ajunge tot în asociaţia judeţeană de apă şi canalizare pentru că nu avem bani iar Prest Serv Apa intră în faliment.

Precizaţi cu exactitate cât anume va mai dura acesta situaţie fără precedent, ce măsuri concrete aveţi în vedere şi care este calendarul de implementare.

Renunţaţi măcar acum la interesele politice şi aduceţi-vă aminte jurământul depus în favoarea celor care v-au ales.
Dacă nu sunteţi în stare daţi-vă demisia. Lăsaţi locul altora care pot să facă!

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow