24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

“Scorpionii” de la Hîrlău campioni la box

“Scorpionii” de la Hîrlău campioni la box

Premii peste premii pentru luptătorii de la Hîrlău. După sute de ore de antrenamente, câțiva sportivi legitați la un club din oraș au făcut o figură frumoasă și s-au întors cu premii de la un campionat unde au participat cei mai buni din țară la acest sport. De pe lista premianților nu lipsesc fetele dar și prichindeii. Nici bine nu s-au întors de la concurs că acum ei sunt în sala de sport pentru alte exerciții deoarece calendarul competițional este plin.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Zeci de luptători, de la cei de câțiva ani până la tineri, dar și fete, se antrenează pentru a se menține în formă și a învăța cele mai noi mișcări care să suprindă adversarul in urmatoarele competitii.

Așa au făcut și la competiția de la București, sportivii de la Clubul ANM “Scorpions” la Trofeul dacic. După mai multe lupte la diferite categorii de vârstă din cei 10  sportivi participanți s-au luat următoarele premii – 3 locul 1, 2 locul 2, 2 locul 3. Primele locuri au fost ocupate de  Luca Șalaru, la categoria 6-7 ani, Albert Mocanu la categoria 8 -9 ani și Marian Budeanu la categoria 17 ani.

O parte din participanți au vorbit cu reporteri BIT TV pentru a spune cum s-au simțit după acest eveniment. Deși sunt bucuroși, ambiția nu le lipsește. Ei vor ca pe viitor să fie mai buni și să-și doboare adverasrul cât mai ușor.

Ea este Bianca (vezi știrile INFOBIT) și îi place la nebunie acest sport ce îl practică de 3 ani. Chiar dacă este dur, tânăra spune că va continua în acest domeniu și speră să ajungă cât mai sus în ierarhie. Din familie, la Club, mai este înscris și fratele ei.

Pentru cei care nu au reușit să ocupe prima poziție a clasamentului, mai au șansa în următoarele campionate, cum ar fi cel de pe 18 martie de la Tulcea dar și de pe 22 aprilie de la București sau la cele mondiale din această vară.

Anul 2016 a fost unul de succes pentru Club dat fiind că sportivii au participat la un turneu mondial ce a avut loc în Ungaria, la Budapesta. Astfel, un luptator de la Hirlau a reușit să obțină medalia de bronz din peste 1.200 de participanți din peste 35 de țări.

Momentan campionii se bucură doar de titlul obținut, fondurile fiind prea mici pentru premiere. Mai sunt oameni cu suflet mare ce iubesc acest sport și sponsorizează deplasările, de exemplu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow