22.7 C
Paşcani
vineri, mai 20, 2022
Array

Scolile din Targu Frumos controlate de politisti

La data de 24.09.2014, între orele 07.30 – 14.00, în baza planului de acţiune, privind creşterea gradului de siguranţă a elevilor, a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tg.Frumos au acţionat în zona unităţilor şcolare de pe raza oraşului unde au asigurat un climat de siguranţă publică. Astfel, au fost avute în vedere 4 zone de acţiune: Liceul Ion Neculce, Liceul Tehnologic Petru Rareş, Şcoala Gimnazială Garabet Ibrăileanu, Şcoala Gimnazială Ion Creangă.

Au fost supravegheate principalele căi de acces către unităţile de învăţământ, a fost verificat modul în care se asigură paza unităţilor şcolare şi accesul în incinta unităţilor de învăţământ şi au avut loc 4 întâlniri cu conducerea unităţilor de învăţământ vizate. Au fost depistaţi 6 elevi absentând nemotivat de la orele de curs. Au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale.

Acţiunile desfăşurate de poliţişti în zona unităţilor de învăţământ au ca scop descurajarea actelor de absenteism şi menţinerea unui climat de siguranţă pentru elevi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow