5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Scolile din judetul Iasi care ar putea primi noi microbuze scolare. O scoala din pascani este pe lista!

microbuz scolar

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi a prezentat o situatie legata de necesarul de microbuze scolare, destinate transportului elevilor din judet.

Astfel, potrivit datelor, la Iasi mai este nevoie de aproximativ 57 microbuze, pentru scolile din Tomesti, Ion Neculce – Targu Frumos, Tiganasi, Tibana, Miroslava, Liteni, Hodora – comuna Cotnari, Belcesti, Vanatori – comuna Popricani, Bivolari, Draguseni, Gorban, Letcani, Scobinti, Romanesti, Barnova, Liteni, Lespezi sau Scoala Speciala Pascani.

„Necesarul este de 57 insa, suntem constienti ca nu va ajunge un asemenea numar. Cred ca 30 vor putea fi alocate de catre Ministerul Educatiei, in urma licitatiei care se organizeaza in aceasta perioada. Judetul nostru trebuie sa fie o proritate, din aceasta perspectiva, avand in vedere ca infrastructura este destul de proasta, exista scoli rasfirate sau altele care au fost comasate si trebuie sa avem posibilitati de transport a elevilor. Mai mult, sunt si microbuze care s-au uzat si trebuie schimbate. Repet, avand in vedere aceste aspecte si faptul ca suntem al doilea judet din tara ca numar de elevi si unitati de invatamant, noi trebuie sa fim o prioritate”, a precizat prof. dr. Camelia Gavrila, sefa ISJ.

 

Sursa: bzi.ro

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow