27.4 C
Paşcani
marți, septembrie 26, 2023
Array

Școlile de șoferi din Pașcani au câștigat războiul cu Primăria

Scolile de soferi din Pascani au castigat razboiul cu Primaria Pascani. Proiectul de hotarare privind interzicerea circulatiei masinilor prin centrul orasului a fost retras de pe ordinea de zi din cadrul sedintei de Consiliu Local de astazi, 29 noiembrie la interventia primarului Dumitru Pantazi, care a spus ca trebuie discutat cu reprezentantii scolilor de soferi din oras pe marginea acestei propuneri si de vazut care sunt avantajele si dezavantajele interzicerii masinilor „scoala” prin centru. Proiectul va fi discutat intr-o alta sedinta de CL. In sala, la dezbateri au venit si cativa reprezentati ai scolilor de soferi din Municipiu.

fara masini de sc de soferi

De mentionat ca zilele trecute patronii scolilor de soferi din Pascani au trimis un memoriu primarului si Consiliului Local in care au aratat dezavantajele in cazul in care proiectul era votat de consilieri.

Mai mult, daca proiectul era aprobat in forma prezentata, instructori au spus ca cel mai probabil examenul auto nu se mai dadea la Pascani si in alta parte, in Iasi, de exemplu, asta in urma unor discutii cu examinatorii auto de la Iasi.

Propunerea a venit din partea Comisia de Circulatie care s-a intalnit in sedinta la mijlocul lunii noiembrie si a avizat pozitiv solicitarea de restrictionare a traficului rutier pe strada Stefan cel Mare de la semafoare pana Oficiul Postal din zona Deal.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...