25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Școlile de șoferi din Pașcani au câștigat războiul cu Primăria

Scolile de soferi din Pascani au castigat razboiul cu Primaria Pascani. Proiectul de hotarare privind interzicerea circulatiei masinilor prin centrul orasului a fost retras de pe ordinea de zi din cadrul sedintei de Consiliu Local de astazi, 29 noiembrie la interventia primarului Dumitru Pantazi, care a spus ca trebuie discutat cu reprezentantii scolilor de soferi din oras pe marginea acestei propuneri si de vazut care sunt avantajele si dezavantajele interzicerii masinilor „scoala” prin centru. Proiectul va fi discutat intr-o alta sedinta de CL. In sala, la dezbateri au venit si cativa reprezentati ai scolilor de soferi din Municipiu.

fara masini de sc de soferi

De mentionat ca zilele trecute patronii scolilor de soferi din Pascani au trimis un memoriu primarului si Consiliului Local in care au aratat dezavantajele in cazul in care proiectul era votat de consilieri.

Mai mult, daca proiectul era aprobat in forma prezentata, instructori au spus ca cel mai probabil examenul auto nu se mai dadea la Pascani si in alta parte, in Iasi, de exemplu, asta in urma unor discutii cu examinatorii auto de la Iasi.

Propunerea a venit din partea Comisia de Circulatie care s-a intalnit in sedinta la mijlocul lunii noiembrie si a avizat pozitiv solicitarea de restrictionare a traficului rutier pe strada Stefan cel Mare de la semafoare pana Oficiul Postal din zona Deal.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow