10.2 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021
Array

Scobinti: Consilieri nemultumiti de calitatea apei si a serviciilor Apa Vital

Legislativul local din comuna Scobinti s-a intrunit ieri, 12 septembrie a.c., in sedinta de consiliu. Pe ordinea de zi a fost supus dezbaterii un singur proiect de hotarare privind trecerea in domeniu public a extinderii de apa potabila din satele componente.
Lucrarile au fost efectuate in satele Badesti, Fetesti si Scobinti pe o distanta de un kilometru, in valoare de 19.470 lei, bani de la bugetul local. Proiectul a fost aprobat, insa consilierii locali si-au exprimat nemultumirile legate de calitatea si pretul apei, furnizata de societatea ApaVital Iasi. De ceva timp, apa ajunge in locuintele oamenilor foarte murdara sau cu prea mult clor. Totodata, un metru cub de apa costa peste 3 lei, un tarif mult prea mare pentru buzunarele locuitorilor comunei.

Mentionam ca in sedinta de ieri s-a discutat si despre pregatirea unitatilor de invatamant pentru inceperea anului scolar. Probleme sunt doar la scoala din Sticlaria care nu detine inca autorizatie de functionare deoarece in cladire nu exista apa curenta. Asadar, conducerea solicita ajutor de la Primarie pentru rezolvarea acestei probleme in timp util.

DE LA ACELAȘI AUTOR

11 milioane lei, imprumut pentru cimitirul mic si Piata Vale. Dediu: „Primarul Câțu”, nici un leu de la Guvern sau UE

Municipiul Pascani se imprumuta de la Trezoreria Statului pentru doua investitii importate. Solicitarea primarului Marius Pintilie a...

Baza sportiva din mlastina ramane abandonata

O cladire construita in bataie de joc, in mlastina, in timpul mandatului fostului primar liberal Grigore Craciunescu...

Un nou consilier local, de la PNL. Dan Zagan isi da demisia, pentru un post de functionar public

Legislativul pascanean va avea un nou consilier, din partea organizatiei locale a PNL. Este vorba despre Alexandru...

Achizitii pe banda rulanta pentru Gospodaria Comunala si Sere

Administratia locala din Pascani cheltuieste o avere pentru schimbarea parcului auto folosit de Serviciul de Gospodarie Comunala....

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI