23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022
Array

Şcoala Specială din Paşcani la ceas aniversar -VIDEO

- Advertisement -

Şcoala Specială din Paşcani la ceas aniversar. La cei aproape 40 de ani cât a împlinit de când e unitate cu profil special, a fost organizat un spectacol iar invitaţii veniţi de la instituţiile importante din Iaşi au putut vedea cum şi mai ales prin ce metode au fost îmbunătăţite condiţiile de școlarizare. Conducerea instituţiei şi cadrele didactice implicate în dezvoltarea şcolii au primit un cadou de la Prefectura, iar două profesoare care ies la pensie au primţi plachete şi flori de la inspectroii şcolari.

sc sp nedelcu
În haine de sărbătoare s-a îmbrăcat Şcoala Specială din Paşcani. Copiii emoţionaţi alături de cadrele didactice au pregătit ca totul să fie perfect. Oaspeţii au fost întâmpinaţi cu obiecte făcute chiar de elevii speciali, de la tablouri până la globuri sau vaze, iar directorul instituţiei a vorbit emoţionată că şcoală a ajuns la „maturitate”, la 39 de ani.

Pe lista invitaţilor au fost părinţi, parteneri, colaboratori, voluntari, ONG-uri, autorităţi locale şi judeţene. Evenimentul a început cu imnul şcolii.

Tot astăzi a fost lansată şi revista şcolii. Ajunsă la cea de-a 9 a ediţie, în „Special de Paşcani” sunt scrise gândurile şi proiectele profesorilor. Printre poveştile cadrelor didactice găsiți despre incursiunea în lumea copiilor, impresiile despre Finlanda sau rezultatele concursurilor la care au participat.

iris sc sp

După ce invitaţii au adresat câte un mesaj din partea instituţiilor pe care le reprezintă, au fost poftiţi să viziteze cabinetele şi laboratoarele şcolii. Înainte însă au urmărit trupa de dans a şcolii, „Iris” care a participat la numeroase concursuri prin ţară de unde s-a întors cu premii.

Vineri, 4 decembrie, la Şcoala Specială din Paşcani va avea loc „Ziua jocului şi a voluntariatului ” când se vor derula, împreună cu elevii voluntari din municipiul Paşcani, fazele pe şcoală ale următoarelor concursuri: Concursul Regional „Iarna veselă”, Concursul Judeţean la tenis de masă, etapa pe şcoală şi Concursul „Ghetuța lui Moş Nicolae”.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow