22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Școală renovată cu fonduri europene

elefant.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
fashiondays.ro
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
answear.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

O şcoală ar putea fi renovată cu fonduri europene. Este vorba despre un corp de clădire al Şcolii Gimnaziale din comuna Heleșteni. Propunerea de a acesa fonduri pentru reabilitarea acestei clădiri a ajuns pe masa consilierilor locali la şedinţa ordinară aferentă lunii martie ce a avut loc marţi, începând cu ora 13.30 la sediul Primăriei din localitate.

Deşi este o clădire relativ nouă, din 1975 , în ultimii ani nu s-a schimbat acoperişul, iar tabla a ruginit. Pe lângă această investiţie, şcoala mai necesită izolaţie termică, tâmplărie şi centrală pe lemne, lucrări ce nu pot fi suportate din bugetul local.

Proiectul a fost votat afirmativ în unanimitate de consilierii prezenţi. În funcţie de punctajul obţinut în urma evaluării făcute de către experţi se va decide dacă şcoala va fi sau nu modernizată cu fonduri. În comună s-au obţinut bani europeni pentru asfaltări drumuri publice şi forestiere.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI