More

  Școala postliceală sanitară din Pașcani face înscrieri

  Array

  Școala postliceală sanitară din Pașcani caută absolvenți de liceu, dornici să se specializeze în domeniul medical. Înscrierile au început în martie și sunt extinse la o perioadă mai mare de timp, chiar și în luna septembrie, pentru ca elevii să aibă timp să se hotărască și să depună actele necesare.

  Școlile postliceale reprezintă o alternativă profesională pentru cei care termină clasa a XII-a, iar oferta educațională de la Centrul de Studii ”Ștefan cel Mare” din Pașcani cuprinde 3 profile: Asistent medical generalist, asistent medical de farmacie și balneofiziokineto terapie și recuperare.

  Pentru aceste școli au posibilitatea să se înscrie și absolvenții fără diplomă de Bacalaureat, iar calificările dobândite pot fi exercitate cu succes şi în străinătate, deoarece tipul şi numărul de competenţe profesionale dobândite este similar celui din Uniunea Europeană.

  Școala dispune de un spațiu nou cu dotări moderne, corespunzătoare profilelor și condiții optime de studiu.

  Precizăm că zilele acestea elevii care ies de la probele examenului de bacalaureat sunt întâmpinați de tineri care le prezintă oferta acestei școli postliceale, iar doritorii se pot prezenta la sediul Centrului de Studii ”Ștefan cel Mare”, pentru mai multe detalii și pentru înscriere pe toată perioada vacanței, de luni până vineri.

  Școlile postliceale sunt alternative căutate și de elevii care nu au susținut examenul de bacalaureat, mai ales că diplomele primite la finalizarea studiilor oferă posibilitatea obținerii unui loc de muncă în străinătate, chiar în acest domeniu, diplomele fiind recunoscute de Uniunea Europeană.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI