Eveniment în premieră pentru elevii pascaneni.  În cadrul unui proiect cu denumirea “Școala Planetelor”, elevii de Liceul Economic „Nicolae Iorga” s-au bucurat de un spectacol ceresc fascinant, proiectat pe cupola unui planetariu mobil.

Activitatea a început la ora 8:00, la Sala Mare de Sport a Colegiului “Sadoveanu” și s-a finalizat la ora 13:00. Același proiect se va derula și pe parcursul zilei de vineri, vineri, 8 noiembrie 2019, când la activitate vor lua parte elevii Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”.

Şcoala Planetelor este o experiență educaţională inedită care presupune lecțîi interactive de astronomie. Într-un planetariu gonflabil, copiii sunt așteptați de către un prezentator care îi conduce într-o călătorie fascinantă prin întreg sistemul solar, descoperă noutăți despre fiecare planetă în parte şi asistă la simulări de coliziuni între planete.
Spectacolul este interactiv şi reprezintă o metodă nouă şi modernă de a-i atrage pe copii spre cunoaştere şi ştiinţă.

Proiectul îşi propune să le stimuleze copiilor bucuria de a învăța, plăcerea de a descoperi și entuziasmul de a înțelege cât mai multe despre Univers.

 

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider