More

  Școala părinților la “Unirea”

  Array

  Părinţi şi elevi împreună la o activitate menită să aducă răspunsuri la întrebări, sfaturi şi noţiunea de familie mai aproape. Alături de cadre didactice şi invitaţi de la Iaşi aceştia au participat la o nouă ediţie a “Şcolii părinţilor de la Unirea.”

  O ora altfel la Colegiul Tehnic CF ”Unirea”. Aproape 50 de părinţi alături de copii lor, elevi în clasa a IX a au participat la un curs menit să le ofere răspunsuri la întrebări, dar şi să îi înveţe să fie mai deschişi unii cu alţii şi de ce nu să îşi îmbunătăţească relaţia. Evenimentul a avut loc astăzi, 17 mai, începând cu ora 9.00 la unitatea de învăţământ.

  O primă problemă adusă în discuţie a fost cea a absenteismului, dar şi modul în care părinţii pot controla activitatea copiilor după ce aceştia părăsesc locuinţa.

  Invitat la activitate a fost un reprezentant al Alianţei Familiilor din România, care le-a vorbit tinerilor despre adevăratele valori și respectul faţă de familie.

  De asemenea, acesta a avut sfaturi şi pentru părinţi privind modul în care îşi pot sprijini copii.

  Reamintim că în această săptămână sunt programate diferite activităţi cu ocazia împlinirii a 96 ani de învăţământ unirist.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI