More

  Scoala Miroslovesti la faza zonala a Olimpiadei Sportului Scolar

  Array

  liga-4

  Performanta deosebita a elevilor Scolii din Miroslovesti. Acestia au reusit pentru al doilea an consecutiv  sa treaca de faza judeteana si sa se califice la faza zonala a Olimpiadei Sportului Scolar la mini fotbal, competitia dedicata localitatilor rurale.

  In prima etapa, pe 10 martie s-a desfasurat faza locala, unde Scoala Miroslovesti s-a intalnit cu echipele scolilor din zona 12, printre care Ciohorani, Muncel, Mogosesti Siret, Butea sau Oteleni. La sfarsitul tuturor partidelor, Scoala Miroslovesti a ocupat prima pozitie, calificandu-se la faza judeteana.

  Duminica, 17 martie, elevii coordonati de prof Ionut Macovei, s-au deplasat la Iasi, mai exact la Liceul “Mihai Eminescu”. Aici s-au adunat toate cele 12 castigatoare ale fazelor locale. In prima partida, elevii din Miroslovesti au trecut la loviturile de departajare de elevii Scolii Romanesti. In a doua partida au invins Scoala din Chicerea cu 2-1, ajungand astfel in finala competitiei.

  In aceasta etapa s-au intalnit cu Scolile Scanteia, respecitv Vladeni pe care le-au invins lejer, clasandu-se astfel pe prima pozitie.

  Mentiona ca, faza zonala a Olimpiadei Sportului Scolar la mini fotbal pentru elevii din mediu rural va avea loc in perioada 5-6-7 aprilie la Bacau.

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet