Slider

Școala Gimnazială Specială Pașcani organizează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași a VIII-a ediție a concursului „Primăvara în culoare”, înscris în calendarul activităților educative județene.

Concursul se adresează elevilor din școlile speciale din județul Iași și din școlile integratoare din municipiul Pașcani.

În perioada 23 aprilie – 11 mai 2018 s-a desfășurat, în școlile participante, faza școlară a concursului, elevii cu cerințe educaționale speciale realizând lucrări la toate cele 4 secțiuni ale concursului, și anume: decorațiuni, colaje, compoziții plastice realizate în acuarelă/tempera și costumații din materiale reciclabile.

În data de 18 mai 2018, începând cu ora 10, Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani va găzdui faza județeană a concursului la care vor participa elevi și profesori de la Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” Iași, Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași, Colegiul Tehnic „Ion Holban ” Iași, Școala Profesională Specială „Trinitas” Tg. Frumos, Școala Gimnazială „Iordachi Cantacuzino” Pașcani, Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani, Școala Gimnazială Lunca Pașcani și Școala Gimnazială Specială Pașcani.
Elevii participanți de la fiecare școală își vor amenaja standul expozițional cu lucrările premiate la faza școlară, își vor prezenta costumațiile și vor realiza o lucrare colectivă cu materiale diverse, puse la dispoziție de școala organizatoare.
Elevii prezenți la concurs vor avea parte și de surprize, iar în final vor primi premii și diplome de participare.
Coordonatorii proiectului, Plaiu Oana Monica, Puiu Elena și Tataru Alina de la Școala Gimnazială Specială Pașcani, mulțumesc colegilor colaboratori din școlile partenere.

Director,
Prof. Condrea Cătălin Constantin

Slider