More

  Școala după festivitatea de deschidere. Manuale noi, continuă programul cornul și laptele

  Array

  Școala după festivitatea de deschidere. Manuale noi, continuă programul cornul și laptele

  Au început cursurile, principala preocupare a profesorilor și elevilor este să primească manualele. Sunt și clase unde s-au dat testări pentru a se vedea nivelul cunoștințelor elevilor. Și în acest an, școlarii primesc corn și lapte, iar fructele din semestrul al doilea. 

  A început școala, iar miile de elevi încep să se acomodeze după noul program. Prichindeii, pe lângă lecțiile prin joc făcute la clasă, au făcut cunoștință cu doamna învățătoare și colegii. Din prima zi de școală, ei au primit corn și lapte.

  De exmplu, elevii din clasa a II a de la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pașcani, primesc produsele și le duc acasă. Asta pentru că, majoritatea dintre ei au pachețelul pregătit de acasă.

  Podusele sunt aduse zilnic și depozitate în condiții bune. Au fost cumpărate și frigidere pentru ca cutiile cu lapte să fie puse la rece până când sunt distribute, dimineata pentru cei mici, la amiază pentru clasele de gimnaziu.

  Din semestrul al doilea, elevii vor primi și un fruct pe zi.

  Tot de la început de an școlar, elevii au primit și manuale. Ele sunt luate pe bază de proces verbal de la magazia școlii și predate la clasă. Noutatea în acest an este că și liceenii din ultimii ani școală vor primi gratuit manuale.

  Directorii unităților de învățământ dau asigurări că elevii nu sunt nevoiți să cumpere manuale, însă sunt clase unde e necesar achiziționare de auxiliare pentru lucru suplimentar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  Prețurile la benzină și motorină au crescut. Scumpirea va avea efecte în lanț pentru români

  Creșterile sunt cauzate de majorarea accizelor Până și cea mai ieftină benzinărie vindea azi carburanții cu 5 lei pe litru. Mai precis, un litru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI