33.6 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Scoala din Pascani amendata cu 5.000 lei, pentru programul „Laptele si cornul”

O scoala din judetul Iasi a fost aspru amendata de autoritati. Motivul se refera la unele deficiente intampinate in derularea Programului guvernamental „Laptele si cornul”. Cu ocazia unor controale realizate de comisarii de la Protectia Consumatorilor, la o scoala din Pascani ls-a depistat lipsa frigiderelor necesare pentru depozitarea laptelui.

Astfel, lactatele impartite copiiilor erau tinute la temperatura camerei, fata de temperatura de 2 – 4 grade Celsius specificata de producator. Din acest motiv, institutia de invatamant a fost amendata cu 5.000 lei si obligata sa-si achizitioneze frigiderele necesare.

Parintii copiilor care invata in cadrul acestei scoli au pus mana de la mana si au reusit sa stranga banii necesari pentru a cumpara aparatele pentru depozitarea laptelui. „Produsele erau depozitate in biroul unui angajat, produsele neavand frigidere. A fost aplicata o amenda de 5.000 lei si am dispus masura de remediere. La recontrolul realizat la scurt timp de la aplicarea sanctiunii, am constatat ca institutia a achizitionat frigiderele necesare.

Continuare pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow