20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Școala din Pârcovaci – Hîrlău în sărbătoare

Toată suflarea școlii s-a pregătiti pentru sărbătoare. Este vorba despre aniversarea a încă unui an de învățământ la Pârcovaci în apropiere de Hîrlău. Din activități nu au lipsit programul artistic, lansarea revistei școlii, expoziții tematice.

S-au împlinit 120 de ani de când Școala din Pârcovaci a luat ființă. Momente emoționate au avut loc pe tot parcursul zilei de sărbătoare, iar elevii și profesorii sprijiniți de părinți au pregătit un program festiv alături de expoziții tematice, de la fructe și legume până la icoane, grafică sau minerale. Nu au lipsit povestirile emoționate despre istoria școlii. Evenimentul „La ceas aniversar”a debutat cu primirea invitaților de către elevii școlii îmbrăcați în haine de sărbătoare.

Fiind ceas aniversar a fost lansat și cel mai recent număr al revistei școlii. Cu numele sugestiv “Perspective”, cititorii pot găsi informații interesante despre instituție, dar și articole ale foștilor și actuali elevi și profesori.

Un moment mult așteptat a fost programul artistic. Elevii au intonat imnul școlii dar și-au arătat și aptitudinile la dans sau la mânuirea instrumentelor muzicale. Nu au lipsit nici fragmentele de teatru.

Evenimentul s-a încheiat cu o masă festivă dar și un scurt moment religios închinat tuturor celor care au trecut pe la această unitate de învățământ. Activitățile continuă pe tot parcursul săptămânii dat fiind că și în această unitatea de învățământ are loc programul Școala Altfel.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow