18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Şcoală de vară pentru copiii păşcăneni

atelier-

Scoala de vara pentru copii, la Pascani. Parintii care nu doresc sa-i lase pe cei mici singuri sau in grija familiei sau a bonelor ii pot inscrie la cursurile Scolii de vara, ce se va deschide de luni, 15 iulie. Proiectul este o premiera la Pascani. Elevii vor participa, alaturi de cadre didactice, la activitati precum codul bunelor maniere, micii cercetasi sau in lumea povestilor.

Cursurile se desfasoara in perioada 15 iulie – 30 august 2013, in zona Fantanele, la fosta scoala “Ion Creanga”. Inscrierile se fac la numarul de telefon 0724 292 725, coordonator prof. Eugenia Nour. Echipa care se va ocupa de copii este formata din profesorii de la Scoala “Iordachi Cantacuzino” Pascani – Eugenia Nour, Angela Rotaru si Mirela Novac.

La cursuri sunt asteptati toti elevii din Pascani care au varsta intre 5 si 12 ani. Programul va incepe de la ora 10, de luni pana joi. Startul va fi dat dimineata cu exercitii de energizare, apoi micutii vor invata, in zilele de curs printre altele despre notiuni de reciclare, inventica, bunele mariere sau despre lumea cartilor.

Pentru fiecare zi de pregatire in cadrul scolii de vara, parintii trebuie sa achide doar 5 lei pentru cumpararea de materiale cum ar fi coli, cartoane colorate, margele sau lipici.

Colaboratori sunt Biblioteca Municipala din Pascani si Clubul Copiilor din Municipiu. ziarulorizont.info

Alte articole