10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Școala de șah de la Biblioteca Municipală a început să dea roade. 4 medalii la un concurs regional de la Piatra Neamț

Dintr-un număr mare de participanţi, micuţii de la Clubul de şah din Paşcani s-au făcut remarcaţi şi au obţinut premii importante la concursul de profil “Sf. Nicolae” ce a avut loc sâmbătă, 5 decembrie la Clubul Copiilor din Piatra Neamţ. La competiţie au participat 65 de pasionaţi ai jocului minţii din Paşcani, Bacău, Piatra Neamţ şi Bicaz.

Din Paşcani au participat 8 copii cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani. 4 dintre aceştia au obţinut medalii de aur şi argint, diplome, cupe şi dulciuri. Vlad Cojocaru şi Andrei Niţă şi-au revendicat titlul de cei mai buni competitori la jocul minţii la categoriile de vârstă 8-12 ani respective sub 8 ani. Locul doi a fost obţinut de Albert Jilavi, iar medalia de bronz a fost adusă la Clubul de şah de Alexandru Andrei.

Menţionăm că este prima competiţie desfăşurată în alt judeţ la care au participat copii de la Clubul de şah de când cei 4 antrenori: Vasile Turcu, Mirela Niţă, Vasile Niţă şi Corneliu Brădățeanu şi-au dat mâna şi desfăşoară antrenamente la Biblioteca din Paşcani. În prezent la Biblioteca Municipală se antrenează aproape 50 de copii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow