More

  „Școala altfel“– programul activităților

  Array

  Sute de activitati au pregatit profesorii cu elevii pentru saptamana viitoare. Excursii, simpozioane, competitii sau actiuni umanitare, sunt doar cateva dintre orele altfel, program propus de Minister, in urma cu cativa ani. Mai multe informatii in materialul video.

  Pentru elevii din Pascani, dar şi din ţară, de luni începe „Şcoala altfel”. Timp de o săptămână, în perioada 7 – 11 aprilie, elevii vor participa la programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, care cuprinde activităţi extracurriculare şi extraşcolare.

  Ziua portilor deschise la Colegiul CF “Unirea” din Pascani este doar una dintre zeci de actiuni pregatite de profesorii unitatii de invatamant.

  La « Miron Costin », sute de elevi sunt implicati in a desena globul pamantesc la marime de peste zeci de metri patrati, in curtea scolii.

  Si cadrele didactice de la Scoala Speciala sunt implicate in activitati pentru saptamana viitoare. La unitatea de invatamant vor veni zeci de elevi de la alte scoli pentru a participa la competitia « Cupa primaverii » tenis de masa. Castigatorii vor primi, de aceatsa data, trofee speciale.

  Si la Colegiul « Sadoveanu » sunt pregatite activitati inedite. Mai mult, va avea loc si debutul trupei de teatru a scolii.

  Elevii au obligația de a participa la activitățile pentru care s-au înscris, absențele fiind înregistrate în catalog la rubrica “Purtare”. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp