16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Şcoala altfel: O oră în redacţia de stiri, de la TV BIT

la tv

 

Astazi, 2 aprilie,  sediul televiziunii locale Bit TV si redactia ziarului Orizont au fost umplute de zambetele copilasilor care ne-au calcat pragul. Energici si veseli, cei mici, au fost incantati sa intre in culisele fascinante ale televiziunii. Camera de filmat, reflectoarele, pupitrul stirilor – toate au devenit astazi cei mai buni prieteni ai copiilor care ne-au trecut pragul.

Reporterii le-au explicat ce inseamna munca pe teren, cum se fac stirile si cum se inregistreaza o emisiune. Copiii au fost extrem de incantati de ceea ce au vazut, emotiile fiind depasite rapid de elevii clasei a III a step by step de la Liceul Economic „Nicolae Iorga” din Pascani, dar si de cei de la Centrul after school din Municipiu. Cei mai indrazneti au urcat la pupitrul de prezentator si au incercat, pentru cateva minute, sa tina ritmul.

Meseriile de medic sau pompier au fost date uitarii rapid de catre copii, acestia dorindu-si acum sa imbratiseze o cariera in domeniul media. S-au impartit pe grupe. Baieteii au preferat tehnicul si mai ales interesati de meseria de cameraman, iar fetitele au zis in cor ca vor sa fie reporteri si prezentatori tv.

La finalul vizitei, copiii, dar si cadrele didactice au plecat fascinati, dar si uimiti cata munca trebuie depusa pentru a emite produsl final in cadrul buletinului de stiri. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow