Slider

Sute de elevi din comuna Tatarusi se bucura in aceasta saptamana de activitati deosebite. Copiii nu fac ore, deoarece in perioada 22-26 octombrie, la Scoala Profesionala din localitate se deruleaza programul „Scoala Altfel”. Activitatile au debutat intr-un mod special, cu un spectacol pus in scena de actorii de la Ateneul din Iasi, in prima zi. Sala Caminului Cultural a fost plina de elevi.

Astazi, elevii scolii au mers la baza sportiva din localitate unde s-au intalnit cu personaje din desene animate si s-au distrat pe cinste. Au fost si pictati pe fata.

Primarul comunei, Costel Iosub, a precizat ca muzeul, parcul, baza sportiva si caminul cultural sunt pline in aceste zile de copii, motiv de bucurie si pentru administratia locala.

Zilele urmatoare vor avea loc drumetii la manastirile din apropiere, dar si actiuni de curatenie prin comuna, alaturi de profesori si reprezentanti ai administratiei locale.

Mentionam ca „Școala altfel” este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul preșcolarilor si a elevilor.

 

Slider