18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Scoala altfel, la “Sadoveanu”

  Ultimele știri

  A început “Săptămâna altfel”, iar în toate școlile sunt activități. De pe listă nu lipsesc excursiile sau programele de consiliere și orientare în rândul elevilor din ultimii ani de studiu. La Colegiul “Sadovenu” din Pașcani, profesorii și elevii s-au organizat pentru a cuprinde mai toate domeniile.

  Cele 40 de clase cu elevi de gimnaziu și liceu alături de diriginți s-au pregătit intens pentru “Școala Altfel” ce se desfășoară pe parcursul unei săptămâni. Organizatorii au denumit sugestiv fiecare zi.

  Ziua de luni poartă numele de – activități culturale. De aici nu lipsesc vizite la muzee, dezbateri, excursii, filme.

  Marți este ziua stabilită pentru ateliere. De la ora 9.00 până la 18.00 au loc concursuri, prelegeri, ateliere de improvizatie, campanie de conștientizare, responsabilitate socială și colectare selectivă.

  Miercuri este ziua de consiliere și orientare. Pe lângă, au loc și prezentări de referate, concursuri de șah, origami, work-shop.

  Activități sportive, artă și voluntariat sunt programate pentru ziua de joi, alături de spectacole teatrale sau meciuri de fotbal.

  Ziua de vineri este programată pentru curățenie generală. Toți elevii vor pregăti sălile de clasă pentru sărbătoarea Pascală.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet